Städföretag i Dala-Husby

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Dala-Husby. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Dala-Husby samlade. Bor du i eller i närheten av Dala-Husby och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Dala-Husby. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Dala-Husby så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Dala-Husby nedan.
Annons:

Städföretag i Dala-Husby

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Dala-Husby.

Dala-Husby Gräsmatteodling AB
Koberga 312
776 96 DALA-HUSBY

Annons:

Kontorsstädning i Dala-Husby

Städföretag i Dala-Husby arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Dala-Husby och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Dala-Husby

I Dala-Husby finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Dala-Husby.

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här kan du lära dig mer om Dala-Husby om du vill veta än städföretag om Dala-Husby.

I Dala-Husby hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Dala-Husby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.