Städföretag i Smedjebacken

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Smedjebacken. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Smedjebacken samlade. Bor du i eller i närheten av Smedjebacken och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Smedjebacken. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Smedjebacken så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Smedjebacken nedan.
Annons:

Städföretag i Smedjebacken

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Smedjebacken.

Tns Service I Smedjebacken AB
Hyttbergsv. 4
777 91 SMEDJEBACKEN


Hemservice Pärlan AB
Kyrkog. 59 B
777 30 Smedjebacken


Bergslagens Städservice
Kyrkog. 9
777 30 Smedjebacken

Annons:

Kontorsstädning i Smedjebacken

Städföretag i Smedjebacken arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Smedjebacken och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du lära dig mer om Smedjebacken om du vill veta än städföretag om Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Smedjebacken som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Dalarna.
Annons: