Städföretag i Delsbo

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Delsbo. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Delsbo samlade. Bor du i eller i närheten av Delsbo och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Delsbo. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Delsbo så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Delsbo nedan.
Annons:

Städföretag i Delsbo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Delsbo.

Måsen Bygg & Projektledning AB
Myra 101
820 60 DELSBO


Wallins Fönsterputs
Jobsmyra 101
820 60 DELSBO


Kraterkraft Ekonomisk Förening
Köpmang. 1
820 60 DELSBO

Annons:

Kontorsstädning i Delsbo

Städföretag i Delsbo arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Delsbo och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Delsbo

I Delsbo finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Delsbo.

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 startar här och Riksväg 84 från Hudiksvall går igenom Delsbo vidare mot Norge.

Yta: 284,56 hektar
Invånarantal: 2192, år 2010

Här kan du lära dig mer om Delsbo om du vill veta än städföretag om Delsbo.

I Delsbo hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Delsbo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gävleborg.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.