Städföretag i Järvsö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Järvsö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Järvsö samlade. Bor du i eller i närheten av Järvsö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Järvsö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Järvsö så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Järvsö nedan.
Annons:

Städföretag i Järvsö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Järvsö.

Ronny Olsson
Bodav. 116
820 40 JÄRVSÖ


O.Rs Hem & Allservice
Kramsta Per-jonsbacken 5
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Kontorsstädning i Järvsö

Städföretag i Järvsö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Järvsö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Järvsö

I Järvsö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Järvsö.

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du lära dig mer om Järvsö om du vill veta än städföretag om Järvsö.

I Järvsö hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Järvsö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gävleborg.
Annons: