Städföretag i Romakloster

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Romakloster. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Romakloster samlade. Bor du i eller i närheten av Romakloster och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Romakloster. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Romakloster så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Romakloster nedan.
Annons:

Städföretag i Romakloster

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Romakloster.

Friberg, Rose-Marie
Hammarg. 6
622 54 Romakloster


Nomor AB
Visbyv. 8
622 54 Romakloster


Städkraft På Gotland AB
Halla Högbro 213
622 52 Romakloster

Annons:

Kontorsstädning i Romakloster

Städföretag i Romakloster arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Romakloster och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Romakloster

I Romakloster finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Romakloster.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du lära dig mer om Romakloster om du vill veta än städföretag om Romakloster.

I Romakloster hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Romakloster som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Gotland.
Annons: