Städföretag i Bua

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bua. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bua samlade. Bor du i eller i närheten av Bua och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bua. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bua så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Bua nedan.
Annons:

Städföretag i Bua

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bua.

Mer Fritid
Rosenv. 4 A
432 63 Bua


Cfl Service AB
Hovgårds Strandv. 18
432 64 BUA

Annons:

Kontorsstädning i Bua

Städföretag i Bua arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bua och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bua

I Bua finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bua.

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånarantal: 1746, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bua om du vill veta än städföretag om Bua.

I Bua hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bua som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Halland.
Annons: