Städföretag i Åre

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Åre. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Åre samlade. Bor du i eller i närheten av Åre och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Åre. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Åre så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Åre nedan.
Annons:

Städföretag i Åre

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Åre.

Åre Byservice AB
Årev. 55
830 13 åre


Garder Consulting
Källv. 18
830 13 åre

Annons:

Kontorsstädning i Åre

Städföretag i Åre arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Åre och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Åre

I Åre finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åre om du vill veta än städföretag om Åre.

I Åre hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Åre som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.