Städföretag i Bräcke

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bräcke. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bräcke samlade. Bor du i eller i närheten av Bräcke och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bräcke. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bräcke så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Bräcke nedan.
Annons:

Städföretag i Bräcke

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bräcke.

Mittsanering AB
Nyhem 132
840 60 Bräcke


Gärdins Åkeri AB
Industrig. 2
840 60 Bräcke

Annons:

Kontorsstädning i Bräcke

Städföretag i Bräcke arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bräcke och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bräcke

I Bräcke finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bräcke.

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bräcke om du vill veta än städföretag om Bräcke.

I Bräcke hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bräcke som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: