Städföretag i Duved

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Duved. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Duved samlade. Bor du i eller i närheten av Duved och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Duved. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Duved så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Duved nedan.
Annons:

Städföretag i Duved

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Duved.

Norins Åkeri
Ånn Hjalles v. 5
830 15 DUVED


Fjällfint Åre AB
Kyrklägdan 7
830 15 DUVED


Åre Markentreprenad & Service AB
Kvarnstigen 2
830 15 DUVED

Annons:

Kontorsstädning i Duved

Städföretag i Duved arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Duved och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Duved

I Duved finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Duved.

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här kan du lära dig mer om Duved om du vill veta än städföretag om Duved.

I Duved hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Duved som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: