Städföretag i Föllinge

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Föllinge. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Föllinge samlade. Bor du i eller i närheten av Föllinge och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Föllinge. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Föllinge så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Föllinge nedan.
Annons:

Städföretag i Föllinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Föllinge.

Anders Johanssons Traktortjänst
Åkersjön 1115
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Kontorsstädning i Föllinge

Städföretag i Föllinge arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Föllinge och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Föllinge

I Föllinge finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Föllinge.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här kan du lära dig mer om Föllinge om du vill veta än städföretag om Föllinge.

I Föllinge hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Föllinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.