Städföretag i Gäddede

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Gäddede. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Gäddede samlade. Bor du i eller i närheten av Gäddede och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Gäddede. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Gäddede så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Gäddede nedan.
Annons:

Städföretag i Gäddede

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Gäddede.

Gäddede Städ & Traktortjänst
Strömsv. 4
830 90 Gäddede

Annons:

Kontorsstädning i Gäddede

Städföretag i Gäddede arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Gäddede och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Gäddede

I Gäddede finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Gäddede.

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånarantal: 401, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gäddede om du vill veta än städföretag om Gäddede.

I Gäddede hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Gäddede som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: