Städföretag i Gällö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Gällö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Gällö samlade. Bor du i eller i närheten av Gällö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Gällö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Gällö så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Gällö nedan.
Annons:

Städföretag i Gällö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Gällö.

Elizabeths Miljöstädning AB
Arnljotsv. 6
840 50 Gällö

Annons:

Kontorsstädning i Gällö

Städföretag i Gällö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Gällö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Gällö

I Gällö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Gällö.

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Yta: 122,52 hektar
Invånarantal: 725, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gällö om du vill veta än städföretag om Gällö.

I Gällö hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Gällö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: