Städföretag i Hackås

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hackås. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hackås samlade. Bor du i eller i närheten av Hackås och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hackås. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hackås så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Hackås nedan.
Annons:

Städföretag i Hackås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hackås.

Karlsson, Christer
Näcksta 432
830 23 Hackås


Jämtlands Städ o. Fönstertätning
Skogsgläntan 11
830 23 Hackås


Evert Festin
Fäste 661
830 23 Hackås

Annons:

Kontorsstädning i Hackås

Städföretag i Hackås arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hackås och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hackås

I Hackås finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hackås.

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hackås om du vill veta än städföretag om Hackås.

I Hackås hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hackås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: