Städföretag i Hallen

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hallen. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hallen samlade. Bor du i eller i närheten av Hallen och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hallen. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hallen så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Hallen nedan.
Annons:

Städföretag i Hallen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hallen.

Eriksson, Sören
Ågårdarna Åhn 425
830 01 Hallen


Elisabets Städ I Svenstavik AB
Rise 551
830 01 Hallen

Annons:

Kontorsstädning i Hallen

Städföretag i Hallen arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hallen och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hallen

I Hallen finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hallen.

Hallen är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Hallens socken. I Hallen finns en del serviceinrättningar samt grundskola. Hallens kyrka med sin fristående klockstapel ligger inte långt från Storsjöns västra strand. Bydalsfjällen ligger väster om Hallen.

Yta: 45,58 hektar
Invånarantal: 203, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hallen om du vill veta än städföretag om Hallen.

I Hallen hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hallen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.