Städföretag i Hammerdal

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hammerdal. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hammerdal samlade. Bor du i eller i närheten av Hammerdal och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hammerdal. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hammerdal så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Hammerdal nedan.
Annons:

Städföretag i Hammerdal

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hammerdal.

Isaksson, Ingela
N. Sjögränd 3
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Kontorsstädning i Hammerdal

Städföretag i Hammerdal arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hammerdal och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hammerdal

I Hammerdal finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hammerdal.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hammerdal om du vill veta än städföretag om Hammerdal.

I Hammerdal hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hammerdal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.