Städföretag i Hede

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hede. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hede samlade. Bor du i eller i närheten av Hede och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hede. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hede så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Hede nedan.
Annons:

Städföretag i Hede

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hede.

Anettes Stugservice
Bastug. 40
840 93 Hede


Dalsten, Jan
Lunbacken 1
840 93 Hede

Annons:

Kontorsstädning i Hede

Städföretag i Hede arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hede och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hede

I Hede finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hede.

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hede om du vill veta än städföretag om Hede.

I Hede hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hede som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.