Städföretag i Järpen

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Järpen. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Järpen samlade. Bor du i eller i närheten av Järpen och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Järpen. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Järpen så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Järpen nedan.
Annons:

Städföretag i Järpen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Järpen.

Mommas strandcafe
Strandv. 11 A
830 05 Järpen


Eijvergård, Cina
Kall Kallv. 22
830 05 Järpen


Ove Forss
Huså Pettersv. 16
830 05 Järpen


Anjas Städservice AB
Svensta 119
830 05 Järpen

Annons:

Kontorsstädning i Järpen

Städföretag i Järpen arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Järpen och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Järpen

I Järpen finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du lära dig mer om Järpen om du vill veta än städföretag om Järpen.

I Järpen hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Järpen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.