Städföretag i Kälarne

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Kälarne. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Kälarne samlade. Bor du i eller i närheten av Kälarne och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Kälarne. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Kälarne så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Kälarne nedan.
Annons:

Städföretag i Kälarne

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Kälarne.

Bloms Åkeri & Maskin AB
Kapellv. 10
840 64 Kälarne


Arvidssons Åkeri I Kälarne AB
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Ctl Städ- & Allservice
HÄLLESJÖ ÅSEN
840 64 Kälarne

Annons:

Kontorsstädning i Kälarne

Städföretag i Kälarne arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Kälarne och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kälarne om du vill veta än städföretag om Kälarne.

I Kälarne hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Kälarne som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.