Städföretag i Krokom

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Krokom. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Krokom samlade. Bor du i eller i närheten av Krokom och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Krokom. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Krokom så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Krokom nedan.
Annons:

Städföretag i Krokom

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Krokom.

K L Hemtjänst
Aspås-böle 206
835 92 Krokom


Hans Olof Nilsson
Aspåsnäset 170
835 92 Krokom


Jämtens Radio Butik AB
Strandv. 3
835 32 Krokom

Annons:

Kontorsstädning i Krokom

Städföretag i Krokom arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Krokom och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Krokom

I Krokom finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du lära dig mer om Krokom om du vill veta än städföretag om Krokom.

I Krokom hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Krokom som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: