Städföretag i Lit

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Lit. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Lit samlade. Bor du i eller i närheten av Lit och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Lit. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Lit så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Lit nedan.
Annons:

Städföretag i Lit

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Lit.

Fjäls Åkeri & Bygg AB
Fjäl 120
836 91 Lit


Frivild Städ AB
Halåsen 217
836 91 Lit


Åkeri Huskut Bra AB
S. Söre 195
836 91 Lit

Annons:

Kontorsstädning i Lit

Städföretag i Lit arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Lit och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Lit

I Lit finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lit om du vill veta än städföretag om Lit.

I Lit hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Lit som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.