Städföretag i Mattmar

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Mattmar. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Mattmar samlade. Bor du i eller i närheten av Mattmar och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Mattmar. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Mattmar så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Mattmar nedan.
Annons:

Städföretag i Mattmar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Mattmar.

Gärdlund, Kristin
Norrgård 421
830 02 MATTMAR


HB Delikatess & Gårdsupplevelse I Kvitsle
Kvitsle 255
830 02 MATTMAR

Annons:

Kontorsstädning i Mattmar

Städföretag i Mattmar arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Mattmar och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Mattmar

I Mattmar finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Mattmar.

Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mattmar om du vill veta än städföretag om Mattmar.

I Mattmar hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Mattmar som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.