Städföretag i Strömsund

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Strömsund. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Strömsund samlade. Bor du i eller i närheten av Strömsund och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Strömsund. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Strömsund så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Strömsund nedan.
Annons:

Städföretag i Strömsund

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Strömsund.

Fastighets- & Städservice Norra Jämtland
Järvsand 360
833 95 STRÖMSUND


Eriksson, Bernt Allan
Siljeåsen 670
833 96 Strömsund


Samhall AB
Godsg. 6
833 36 Strömsund

Annons:

Kontorsstädning i Strömsund

Städföretag i Strömsund arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Strömsund och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Strömsund

I Strömsund finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du lära dig mer om Strömsund om du vill veta än städföretag om Strömsund.

I Strömsund hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Strömsund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: