Städföretag i Stugun

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Stugun. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Stugun samlade. Bor du i eller i närheten av Stugun och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Stugun. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Stugun så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Stugun nedan.
Annons:

Städföretag i Stugun

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Stugun.

Forsbergs Åkeri, Bernt
Stuguv. 9
830 76 Stugun


Allservice i Östersund AB
Svartbäcken 102
830 76 Stugun

Annons:

Kontorsstädning i Stugun

Städföretag i Stugun arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Stugun och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Stugun

I Stugun finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Stugun.

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här kan du lära dig mer om Stugun om du vill veta än städföretag om Stugun.

I Stugun hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Stugun som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: