Städföretag i Sveg

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Sveg. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Sveg samlade. Bor du i eller i närheten av Sveg och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Sveg. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Sveg så kan du kontakta något alla våra 6 olika städföretag som du hittar i Sveg nedan.
Annons:

Städföretag i Sveg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Sveg.

Ulvkälla Skog AB
Tällbergsg. 6
842 31 SVEG


Samhall AB
Gränsg. 17
842 32 Sveg


Iss Facility Services AB
Härjedalsg. 13 C
842 32 Sveg


Mjäla Åkeri AB
Överberg 121
842 94 Sveg


Ängersjö Allservice
Ängersjö 250
842 93 SVEG


Carina Städ & Bygg AB
Myrgränd 87
842 33 SVEG

Annons:

Kontorsstädning i Sveg

Städföretag i Sveg arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Sveg och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Sveg

I Sveg finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Sveg.

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sveg om du vill veta än städföretag om Sveg.

I Sveg hittade vi totalt 6 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Sveg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: