Städföretag i Undersåker

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Undersåker. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Undersåker samlade. Bor du i eller i närheten av Undersåker och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Undersåker. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Undersåker så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Undersåker nedan.
Annons:

Städföretag i Undersåker

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Undersåker.

Tifemaal AB
Kläppen 425
830 10 UNDERSÅKER


Wild Spirit AB
Ottsjö Ottarv. 13 A
830 10 UNDERSÅKER


Stjärnservice i Åre AB
Kläppen 447
830 10 UNDERSÅKER

Annons:

Kontorsstädning i Undersåker

Städföretag i Undersåker arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Undersåker och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Undersåker

I Undersåker finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Undersåker.

Undersåker, är en tätort i Åre kommun, Jämtland och kyrkbyn i Undersåkers socken. Orten ligger cirka 80 km väster om Östersund, är långsträckt i öst-västlig riktning och består av en östlig del med Undersåkers kyrka

Yta: 80,69 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan du lära dig mer om Undersåker om du vill veta än städföretag om Undersåker.

I Undersåker hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Undersåker som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.