Städföretag i Vemdalen

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vemdalen. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vemdalen samlade. Bor du i eller i närheten av Vemdalen och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vemdalen. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vemdalen så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Vemdalen nedan.
Annons:

Städföretag i Vemdalen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vemdalen.

Lofsdalens Skidcamp AB
Fjällv. 10
840 92 VEMDALEN


Backes Häst & Service
Skomakarg. 5
840 92 VEMDALEN

Annons:

Kontorsstädning i Vemdalen

Städföretag i Vemdalen arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vemdalen och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vemdalen

I Vemdalen finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vemdalen.

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vemdalen om du vill veta än städföretag om Vemdalen.

I Vemdalen hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vemdalen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: