Städföretag i Ytterhogdal

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Ytterhogdal. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Ytterhogdal samlade. Bor du i eller i närheten av Ytterhogdal och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Ytterhogdal. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Ytterhogdal så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Ytterhogdal nedan.
Annons:

Städföretag i Ytterhogdal

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Ytterhogdal.

Iss Facility Services AB
Kyrkv.
840 90 Ytterhogdal

Annons:

Kontorsstädning i Ytterhogdal

Städföretag i Ytterhogdal arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Ytterhogdal och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Ytterhogdal

I Ytterhogdal finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Ytterhogdal.

Ytterhogdal är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Ytterhogdals socken i Hälsingland. Orten ligger vid ån Hoan. Väg E45 passerar orten men järnvägen kom aldrig till samhället eftersom Inlandsbanan drogs en kortare väg mellan Sveg och Svenstavik.

Yta: 226,17 hektar
Invånarantal: 534, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ytterhogdal om du vill veta än städföretag om Ytterhogdal.

I Ytterhogdal hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Ytterhogdal som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jämtland.
Annons: