Städföretag i Bor

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bor. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bor samlade. Bor du i eller i närheten av Bor och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bor. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bor så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Bor nedan.
Annons:

Städföretag i Bor

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bor.

Clg I Värnamo AB
Vikav. 14
330 15 BOR

Annons:

Kontorsstädning i Bor

Städföretag i Bor arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bor och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bor

I Bor finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bor om du vill veta än städföretag om Bor.

I Bor hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bor som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jönköping.
Annons: