Städföretag i Vetlanda

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vetlanda. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vetlanda samlade. Bor du i eller i närheten av Vetlanda och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vetlanda. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vetlanda så kan du kontakta något alla våra 6 olika städföretag som du hittar i Vetlanda nedan.
Annons:

Städföretag i Vetlanda

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vetlanda.

Iss Facility Services AB
Verkstadsg. 11
574 33 VETLANDA


Ren Resurs Sverige AB
Hällinge Gransbo 1
574 94 Vetlanda


Höglandets Tankdemontering
Norrv. 13
574 34 Vetlanda


Vetlanda Servicespecialister AB
Brogårdsg. 4
574 38 Vetlanda


Vetlanda Alltjänst Och Maskinuthyrning AB
Kronv. 10
574 93 VETLANDA


Samhall AB
Hammarg. 3
574 33 VETLANDA

Annons:

Kontorsstädning i Vetlanda

Städföretag i Vetlanda arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vetlanda och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vetlanda

I Vetlanda finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vetlanda.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vetlanda om du vill veta än städföretag om Vetlanda.

I Vetlanda hittade vi totalt 6 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vetlanda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Jönköping.
Annons: