Städföretag i Fagerhult

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Fagerhult. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Fagerhult samlade. Bor du i eller i närheten av Fagerhult och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Fagerhult. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Fagerhult så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Fagerhult nedan.
Annons:

Städföretag i Fagerhult

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Fagerhult.

Ove Lundbergs Entrep
Älmten 102
570 72 FAGERHULT

Annons:

Kontorsstädning i Fagerhult

Städföretag i Fagerhult arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Fagerhult och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Fagerhult

I Fagerhult finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Fagerhult.

Fagerhult är en tätort i Habo kommun i Jönköpings län, belägen ca 11 km norr om centralorten Habo, vid länsväg 195. I Fagerhult finns kommunens största företag, AB Fagerhult, som sysslar med belysningsarmatur och vårdrumspaneler och har cirka 2000 anställda i koncernen.

Yta: 76,42 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fagerhult om du vill veta än städföretag om Fagerhult.

I Fagerhult hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Fagerhult som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons: