Städföretag i Fårbo

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Fårbo. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Fårbo samlade. Bor du i eller i närheten av Fårbo och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Fårbo. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Fårbo så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Fårbo nedan.
Annons:

Städföretag i Fårbo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Fårbo.

All-Clean Sverige
Ficksjöv. 10 B
572 76 Fårbo


Fårbo Industri och Fastighetsservice
Sandmov. 3
572 76 Fårbo

Annons:

Kontorsstädning i Fårbo

Städföretag i Fårbo arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Fårbo och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Fårbo

I Fårbo finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Fårbo.

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fårbo om du vill veta än städföretag om Fårbo.

I Fårbo hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Fårbo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.