Städföretag i Örsjö

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Örsjö. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Örsjö samlade. Bor du i eller i närheten av Örsjö och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Örsjö. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Örsjö så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Örsjö nedan.
Annons:

Städföretag i Örsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Örsjö.

TBM Performance, HB
Ällebäck 103
382 97 örsjö

Annons:

Kontorsstädning i Örsjö

Städföretag i Örsjö arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Örsjö och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Örsjö

I Örsjö finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Örsjö.

Örsjö är en tätort i Nybro kommun i Kalmar län, Örsjö socken. Ortnamnet Örsjö torde komma från de grusbankar (=ör) som finns vid den närliggande sjön, Örsjösjön.

Yta: 72,97 hektar
Invånarantal: 369, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örsjö om du vill veta än städföretag om Örsjö.

I Örsjö hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Örsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons: