Städföretag i Torsås

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Torsås. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Torsås samlade. Bor du i eller i närheten av Torsås och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Torsås. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Torsås så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Torsås nedan.
Annons:

Städföretag i Torsås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Torsås.

Mathias Svensson
Hallagärde 303
385 95 TORSÅS


HS Service och Support AB
Torsåsleden
385 93 TORSÅS


Kommunalteknik
Sågverksg. 11
385 34 Torsås

Annons:

Kontorsstädning i Torsås

Städföretag i Torsås arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Torsås och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Torsås

I Torsås finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Torsås.

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

Här kan du lära dig mer om Torsås om du vill veta än städföretag om Torsås.

I Torsås hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Torsås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons: