Städföretag i Vena

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Vena. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Vena samlade. Bor du i eller i närheten av Vena och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Vena. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Vena så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Vena nedan.
Annons:

Städföretag i Vena

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Vena.

Ängsbacken Entreprenad AB
Basebov. 2 A
577 90 Vena

Annons:

Kontorsstädning i Vena

Städföretag i Vena arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Vena och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Vena

I Vena finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Vena.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vena om du vill veta än städföretag om Vena.

I Vena hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Vena som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.