Städföretag i Alvesta

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Alvesta. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Alvesta samlade. Bor du i eller i närheten av Alvesta och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Alvesta. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Alvesta så kan du kontakta något alla våra 5 olika städföretag som du hittar i Alvesta nedan.
Annons:

Städföretag i Alvesta

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Alvesta.

Euro Trading Scandinavia, AB
Droskv. 15
342 33 ALVESTA


Alvesta Städ
Gåvetorps Gård 3
342 92 Alvesta


Iss Facility Services AB
Centralplan 3
342 30 Alvesta


TobbeS Grävteknik
Hjortsberga-änganäs Kvarnen 2
342 95 ALVESTA


Szilvia Städ
Benestad Hallanäs 1 A
342 90 Alvesta

Annons:

Kontorsstädning i Alvesta

Städföretag i Alvesta arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Alvesta och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Alvesta

I Alvesta finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Alvesta.

Alvesta är en tätort i Småland och centralort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Alvesta är en järnvägsknut i södra Sverige, omkring 18 km väster om Växjö. Alvesta station ligger längs järnvägarna Södra stambanan (Stockholm-Malmö) och kust till kust-banan (Göteborg-Kalmar/Karlskrona).

Yta: 610,32 hektar
Invånarantal: 8017, år 2010

Här kan du lära dig mer om Alvesta om du vill veta än städföretag om Alvesta.

I Alvesta hittade vi totalt 5 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Alvesta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kronoberg.
Annons: