Städföretag i Hovmantorp

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hovmantorp. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hovmantorp samlade. Bor du i eller i närheten av Hovmantorp och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hovmantorp. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hovmantorp så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Hovmantorp nedan.
Annons:

Städföretag i Hovmantorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hovmantorp.

Cetic AB
Verkstadsg. 2
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Kontorsstädning i Hovmantorp

Städföretag i Hovmantorp arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hovmantorp och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hovmantorp

I Hovmantorp finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hovmantorp.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hovmantorp om du vill veta än städföretag om Hovmantorp.

I Hovmantorp hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hovmantorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kronoberg.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.