Städföretag i Lagan

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Lagan. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Lagan samlade. Bor du i eller i närheten av Lagan och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Lagan. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Lagan så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Lagan nedan.
Annons:

Städföretag i Lagan

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Lagan.

Evas Hem & Städservice
Hulan Klockaregården
341 52 Lagan


Jm Allservice
Linnég. 15
341 50 Lagan


Alltjänst Tina
Fallnaveka Norregård 1
341 52 Lagan

Annons:

Kontorsstädning i Lagan

Städföretag i Lagan arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Lagan och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Lagan

I Lagan finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lagan om du vill veta än städföretag om Lagan.

I Lagan hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Lagan som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Kronoberg.
Annons: