Städföretag i Gunnarsbyn

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Gunnarsbyn. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Gunnarsbyn samlade. Bor du i eller i närheten av Gunnarsbyn och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Gunnarsbyn. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Gunnarsbyn så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Gunnarsbyn nedan.
Annons:

Städföretag i Gunnarsbyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Gunnarsbyn.

HB B O E Städservice
Hallonv. 9
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Kontorsstädning i Gunnarsbyn

Städföretag i Gunnarsbyn arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Gunnarsbyn och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Gunnarsbyn

I Gunnarsbyn finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Gunnarsbyn.

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Här kan du lära dig mer om Gunnarsbyn om du vill veta än städföretag om Gunnarsbyn.

I Gunnarsbyn hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Gunnarsbyn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.