Städföretag i Hakkas

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Hakkas. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Hakkas samlade. Bor du i eller i närheten av Hakkas och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Hakkas. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Hakkas så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Hakkas nedan.
Annons:

Städföretag i Hakkas

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Hakkas.

Byggsom AB
Kalixv. 39
980 41 HAKKAS

Annons:

Kontorsstädning i Hakkas

Städföretag i Hakkas arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Hakkas och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Hakkas

I Hakkas finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du lära dig mer om Hakkas om du vill veta än städföretag om Hakkas.

I Hakkas hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Hakkas som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.