Städföretag i Lappträsk

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Lappträsk. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Lappträsk samlade. Bor du i eller i närheten av Lappträsk och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Lappträsk. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Lappträsk så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Lappträsk nedan.
Annons:

Städföretag i Lappträsk

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Lappträsk.

Bäckströms Bygg & Fastighetstjänster, AB
Tandfors 37
952 96 LAPPTRÄSK

Annons:

Kontorsstädning i Lappträsk

Städföretag i Lappträsk arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Lappträsk och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Lappträsk

I Lappträsk finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Lappträsk.

Lappträsk är en ort vid Länsväg 398 nordvästra delen av Haparanda kommun, Norrbotten. Orten ligger i Karl Gustavs socken, vid sjön Lappträsket. Lappträsk hade en järnvägsstation vid Haparandabanan som var i bruk 1915–1992. Stationen är belägen norr om byn, på Kukkola bys ägor.

Yta: 339,31 km
Invånarantal: 2775, år 2015

Här kan du lära dig mer om Lappträsk om du vill veta än städföretag om Lappträsk.

I Lappträsk hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Lappträsk som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons: