Städföretag i Moskosel

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Moskosel. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Moskosel samlade. Bor du i eller i närheten av Moskosel och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Moskosel. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Moskosel så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Moskosel nedan.
Annons:

Städföretag i Moskosel

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Moskosel.

Lundströms Åkeri AB, Donald
Verkstadsg. 4
930 86 MOSKOSEL

Annons:

Kontorsstädning i Moskosel

Städföretag i Moskosel arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Moskosel och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Moskosel

I Moskosel finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Moskosel.

Moskosel är en tätort i Arvidsjaurs kommun, vid Inlandsbanan och väg E45 ca 45 km norr om Arvidsjaur. Mest kända privata företag på orten är Tentipi AB (tidigare Moskoselkåtan AB). Ett vattenfall, Trollforsarna, finns omkring femton kilometer norr om Moskosel.

Yta: 91,52 hektar
Invånarantal: 232, år 2010

Här kan du lära dig mer om Moskosel om du vill veta än städföretag om Moskosel.

I Moskosel hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Moskosel som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Norrbotten.
Annons: