Städföretag i Fellingsbro

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Fellingsbro. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Fellingsbro samlade. Bor du i eller i närheten av Fellingsbro och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Fellingsbro. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Fellingsbro så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Fellingsbro nedan.
Annons:

Städföretag i Fellingsbro

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Fellingsbro.

Maritas Städ & Fönsterputs
Bäck 103
732 73 FELLINGSBRO


Annes Städ
Bäcktorp 131
732 73 FELLINGSBRO


Blanks Lantbruk AB
Frötuna 251
732 72 Fellingsbro

Annons:

Kontorsstädning i Fellingsbro

Städföretag i Fellingsbro arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Fellingsbro och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Fellingsbro

I Fellingsbro finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Fellingsbro.

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du lära dig mer om Fellingsbro om du vill veta än städföretag om Fellingsbro.

I Fellingsbro hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Fellingsbro som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons: