Städföretag i Frövi

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Frövi. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Frövi samlade. Bor du i eller i närheten av Frövi och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Frövi. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Frövi så kan du kontakta något alla våra 5 olika städföretag som du hittar i Frövi nedan.
Annons:

Städföretag i Frövi

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Frövi.

Näsby Frakt Flytt Städ AB
Näsbyg. 2
718 31 Frövi


Frövi Blästern AB
N. Bang. 28
718 32 FRÖVI


Lia Alltjänst AB
Lia 319
718 92 FRÖVI


Näsby Frakt Flytt Städ AB
Näsbyg.
718 31 Frövi


Agnetas Städ
Lia 250
718 92 FRÖVI

Annons:

Kontorsstädning i Frövi

Städföretag i Frövi arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Frövi och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Frövi

I Frövi finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du lära dig mer om Frövi om du vill veta än städföretag om Frövi.

I Frövi hittade vi totalt 5 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Frövi som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons: