Städföretag i Guldsmedshyttan

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Guldsmedshyttan. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Guldsmedshyttan samlade. Bor du i eller i närheten av Guldsmedshyttan och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Guldsmedshyttan. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Guldsmedshyttan så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Guldsmedshyttan nedan.
Annons:

Städföretag i Guldsmedshyttan

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Guldsmedshyttan.

Allservice I Bergslagen KB
Elzwiks v. 17
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:

Kontorsstädning i Guldsmedshyttan

Städföretag i Guldsmedshyttan arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Guldsmedshyttan och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Guldsmedshyttan

I Guldsmedshyttan finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Guldsmedshyttan.

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du lära dig mer om Guldsmedshyttan om du vill veta än städföretag om Guldsmedshyttan.

I Guldsmedshyttan hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Guldsmedshyttan som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons: