Städföretag i Kopparberg

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Kopparberg. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Kopparberg samlade. Bor du i eller i närheten av Kopparberg och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Kopparberg. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Kopparberg så kan du kontakta något alla våra 4 olika städföretag som du hittar i Kopparberg nedan.
Annons:

Städföretag i Kopparberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Kopparberg.

Kopparbergs Allservice Limited Uk Filial
Dalsbrog. 2
714 32 Kopparberg


Troll Trä
Söderstigen 12
714 30 Kopparberg


Ritas Städservice
Vretv. 18
714 32 Kopparberg


Susannes Hemservice Löa
V. Löa 555
714 94 Kopparberg

Annons:

Kontorsstädning i Kopparberg

Städföretag i Kopparberg arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Kopparberg och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Kopparberg

I Kopparberg finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kopparberg om du vill veta än städföretag om Kopparberg.

I Kopparberg hittade vi totalt 4 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Kopparberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.