Städföretag i Borensberg

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Borensberg. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Borensberg samlade. Bor du i eller i närheten av Borensberg och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Borensberg. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Borensberg så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Borensberg nedan.
Annons:

Städföretag i Borensberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Borensberg.

RAMmakaren Städservice i Borensberg AB
Skolg. 22
590 31 BORENSBERG


S. Boodh - Kobli
Kvarng. 14
590 31 BORENSBERG


Taxibil I Borensberg AB
Strandbadens Stugområde 38
590 31 BORENSBERG

Annons:

Kontorsstädning i Borensberg

Städföretag i Borensberg arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Borensberg och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Borensberg

I Borensberg finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du lära dig mer om Borensberg om du vill veta än städföretag om Borensberg.

I Borensberg hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Borensberg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Östergötland.
Annons:

Orter i Sverige där du hittar bra städföretag

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta städföretag som du kan anlita när du behöver hjälp med städning.