Städföretag i Norsholm

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Norsholm. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Norsholm samlade. Bor du i eller i närheten av Norsholm och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Norsholm. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Norsholm så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Norsholm nedan.
Annons:

Städföretag i Norsholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Norsholm.

Stymla Service&Alltjänst
Stymla Gård 1
610 21 Norsholm


Städ & Repair
Norsholm Nedre Ugglebo
610 21 Norsholm

Annons:

Kontorsstädning i Norsholm

Städföretag i Norsholm arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Norsholm och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Norsholm

I Norsholm finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Norsholm.

Norsholm är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland, 15 km sydväst om Norrköping belägen vid motorvägen E4:an, Göta kanal, Södra stambanan, Motala ström och sjön Roxen.

Yta: 79,94 hektar
Invånarantal: 615, år 2010

Här kan du lära dig mer om Norsholm om du vill veta än städföretag om Norsholm.

I Norsholm hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Norsholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Östergötland.
Annons: