Städföretag i Anderslöv

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Anderslöv. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Anderslöv samlade. Bor du i eller i närheten av Anderslöv och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Anderslöv. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Anderslöv så kan du kontakta något alla våra 3 olika städföretag som du hittar i Anderslöv nedan.
Annons:

Städföretag i Anderslöv

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Anderslöv.

Isbergs Fönsterputs Paul Rozijn
Österg. 11 A
231 70 ANDERSLÖV


Lundgrens Allservice Vellinge
Landsvägen 2149
231 70 ANDERSLÖV


Ivana Städ AB
Törnskatev. 3
231 70 ANDERSLÖV

Annons:

Kontorsstädning i Anderslöv

Städföretag i Anderslöv arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Anderslöv och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Anderslöv

I Anderslöv finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Anderslöv.

Anderslöv är en tätort i Trelleborgs kommun och kyrkby i Anderslövs socken i Skåne. Anderslöv är en handelsort på Söderslätt. Kyrkan och gästgivargården ligger på var sin sida om landsvägen. Viktiga företag i Anderslöv är Gasell Profil, som numera ägs av finska Ruukki och armaturtillverkaren Ateljén i Anderslöv.

Yta: 102,69 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du lära dig mer om Anderslöv om du vill veta än städföretag om Anderslöv.

I Anderslöv hittade vi totalt 3 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Anderslöv som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: