Städföretag i Bjärnum

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Bjärnum. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Bjärnum samlade. Bor du i eller i närheten av Bjärnum och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Bjärnum. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Bjärnum så kan du kontakta något alla våra 2 olika städföretag som du hittar i Bjärnum nedan.
Annons:

Städföretag i Bjärnum

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Bjärnum.

Bergstrands Kontor- Och Allservice
Göingev. 38
280 20 BJÄRNUM


Keseg Städ HB
Kroppedammsg. 1
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Kontorsstädning i Bjärnum

Städföretag i Bjärnum arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Bjärnum och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Bjärnum

I Bjärnum finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjärnum om du vill veta än städföretag om Bjärnum.

I Bjärnum hittade vi totalt 2 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Bjärnum som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: