Städföretag i Brantevik

Annons:
Professionella och noggranna städföretag i Brantevik. Här hittar du alla de bästa städföretagen i Brantevik samlade. Bor du i eller i närheten av Brantevik och behöver ett städföretag för dina städningsbehov kan du här hitta de bästa städföretagen som finns i Brantevik. Om du till exempel behöver städa kontoret regelbundet, vill minska arbetet hemma eller liknande i Brantevik så kan du kontakta något alla våra 1 olika städföretag som du hittar i Brantevik nedan.
Annons:

Städföretag i Brantevik

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som arbetar i Brantevik.

Seniorjobb På Österlen AB
Branteviksv. 122
272 38 Brantevik

Annons:

Kontorsstädning i Brantevik

Städföretag i Brantevik arbetar en hel del med att rengöra bland annat kontor, även kallat kontorsstädning, och i hem. Bor du i Brantevik och behöver hjälp med flyttstädningen eller vill hitta någon som rengör kontoret vid början av veckan kan du kontakta något av städföretagen som du hittar ovan.

Städföretag fakta om orten Brantevik

I Brantevik finns det minst ett aktivt städföretag och nedan hittar du allmän information om Brantevik.

Brantevik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Brantevik är ett fiskeläge på Österlen, ungefär fem kilometer söder om Simrishamn. Söder om orten ligger bad- och strövområdet Grönet med betade hagmarker och klippstränder. Ursprungligen var ortens huvudnäringar sjöfart, fiske och jordbruk. Numera är turism den viktigaste näringen.

Yta: 68,94 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan du lära dig mer om Brantevik om du vill veta än städföretag om Brantevik.

I Brantevik hittade vi totalt 1 olika städföretag för dig att välja mellan. Om du inte hittar något städföretag i Brantevik som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra städföretag i Skåne.
Annons: